De Behandeling

JE HEBT EEN AFSPRAAK GEMAAKT..... WAT GAAT ER GEBEUREN ?

 1. Als eerste word je uitgenodigd om plaats te nemen op de behandelstoel.
 2. Daarna, gaan we de huid reinigen en ontsmetten.
 3. We gebruiken de EMLA crème (ook als je de crème thuis al hebt opgebracht) om de huid te verdoven. De huid wordt met folie bedekt, zodat deze warm wordt en beter werkt.
 4. In deze tijd gaan we wat vragen stellen oa. over je gezondheid, welke belangrijk zijn voor het zetten van het pigment.
 5. Daarna worden de wenkbrauwen in vorm gebracht. Er wordt veel aandacht besteedt aan het tekenen en het bepalen van de juiste kleur.
 6. Samen beslissen we dan of het werkelijk gezet gaat worden. 
 7. Natuurlijk mag je altijd de vorm of kleur zelf aanpassen als je dat wilt.
 8. Na goedkeuren gaan we de wenkbrauwen of de eyeliner zetten. Dit is een zeer secuur werk, waarbij er in opperste concentratie wordt gewerkt.
 9. Veelvuldig reinigen en koelen volgt, zodat de eventuele zwellingen minimaal zullen zijn.
 10. Na ongeveer één uur zijn je wenkbrauwen klaar.
 11. We behandelen het met een speciale crème, die je ook van ons mee krijgt en welke je thuis ook moet gebruiken, ong. drie dagen lang.
 12. Na de behandeling kun je zelf de auto besturen. Wel een bril meenemen want contactlensen mogen pas de volgende dag weer.
 13. De dag na de behandeling kun je gewoon werken, of een fijn weekend hebben, zonder dat je last hebt van de behandeling.
 14. Wij streven naar een zo goed mogelijk, natuurlijk, resultaat zodat je er altijd (de rest van je leven) plezier van zult hebben.
 15. Na vier tot zes weken is over het algemeen een nabehandeling nodig. Soms moet er een derde nabehandeling volgen
 16. Oculusline .................................................................