GASTENBOEK 2015

Baukje schreef op 06-11-2015:

Bedankt Arina, mooi gedaan, mijn wenkbrauwen. Ik ga het mijn vriendinnen vertellen.

Jose schreef op 27-10-2015:

Vandaag mijn wenkbrauwen en eyeliner bijgewerkt, ben er zo blij mee! Echt een aanrader, had ik jaren geleden al moeten doen... Ik wil iedereen die PMU wil hebben aanraden om naar Ariana te gaan, top!!

joyce heeren schreef op 21-09-2015:

Ook ik na lang aarzelen vandaag mijn wenkbrauwen en lijntje boven mijn ogen laten zetten. Ben er blij mee. Goed gesmeerd met emla,maar Arina heeft er ook nog op gedaan en het viel me echt heel erg mee. Tijdens de behandeling wordt je goed op hoogte gehouden wat er gebeurt.heb al besloten dat ik volgende keer ook lijntje onder erbij laat zetten. Over paar weken weer voor herhaling.Dankjewel Arina. Groetjes Joyce

Ria Tangenberg schreef op 13-09-2015:

Na lang aarzelen ben ik bij Arina gekomen voor mijn permanente oog en wenkbrauwen make up. IK heb er geen spijt van en zal het iedereen aanraden. Arina is een schat van een vrouw en daarbij is het een professionele vakvrouw die ik iedereen aanraad. Ze neemt de tijd voor je en adviseert je erg goed. Bedankt Arina en ik kom zeker voor de herhaling bij je terug. Groetje Ria

Maud schreef op 04-08-2015:

Gister mijn wenkbrauwen laten zetten! Zo ongelooflijk blij mee, had ik jaren eerder moeten doen. De wondjes moeten nog genezen maar ik krijg nu al complimenten! Heel veel dank Arina! Tot over 2 weken!

Gerda schreef op 20-06-2015:

Lieve Arina, Graag wil ik jou hartelijk bedanken voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen en ogen. Ik ben zeer tevreden en wens jou het allerbeste met alles wat je doet. Gods zegen en veel liefs, Gerda.

Mauke schreef op 19-06-2015:

Lieve Arina. Gisteren terug geweest om alles bij te laten werken. Fantastisch gedaan hoor. Ondanks mijn gepiep heeft Arina het perfect gedaan. Trons ik kwam de wijkagent tegen, hij zei mauke wat zie je er mooi uit. Dat heb ik hem laten zien natuurlijk. Hij vond dat super mooi . en zei Mauke dat staat je prachtig. Arina is een schat . Ze neemt de tijd voor je. Ze doet haar werk met liefde en passie. Ik zou iedereen aan raden om naar Arina toe te gaan. Ik zal dat zeker elk jaar bij laten werken. Hartstikke bedankt arina. Veel liefs en kussie. Mauke.

Myriam van der Kolff- de Haas schreef op 18-05-2015:

Vorige week bij Arina Aarts geweest voor mijn wenkbrauwen. Wat een zorg en specialiteit heeft zij in haar vingers! Top! Ik kan alleen maar zeggen: als je PMU wilt laten zetten, ga naar Oculusline i.q. Arina Aarts.

schreef op 08-05-2015:

Gisteren terug geweest om alles bij te laten werken. Na een reactie aan beiden ogen, was er misschien toch een beetje spanning. Het eerste oog ging heel vlot, en het van te voren insmeren met de Emla crème werkte in het voordeel. Het tweede oog was pijnlijk, ondanks de Emla crème. Maar Arina heeft ondanks mijn gepiep, het perfect gedaan. Niets dan lof over haar werkwijze. Nu mijn lippen nog de volgende keer. Het ziet er prachtig uit en je bent een echte schat Arina. Dames (die dit lezen) bij twijfel .... gewoon toch doen. Jullie zullen er echt geen spijt van krijgen. Beetje reclame maken voor Arina mag wel toch.

Jeannette schreef op 04-05-2015:

Na lange tijd getwijfeld te hebben of ik iets aan mijn uiterlijk zou durven laten doen, heb ik de sprong gewaagd. Dit had dus jaren eren moeten gebeuren. Afgezien van het feit dat ik het resultaat heel mooi vind, ben ik bijna nog meer enthousiast over mijn persoonlijk gevoel. Hoe dan ook... met behulp van de zéér ervaren en deskundige hand van Arina heb ik gewoon meer zelfvertrouwen gekregen en dat kreeg ik er gratis bij!!!!

Lotty en Krystel schreef op 10-04-2015:

Gisteren mijn wenkbrauwen en eyeliner onder en boven latten zetten. Het was een flinke zit, maar had het volste vertrouwen in Arina. Ze legt alles heel goed uit, wat ze gaat doen. Vraagt ook telkens of het nog wel gaat. Onze wenkbrauwen zien er super uit. In mei terug voor het afmaken van de eyeliner. Krystel roept de hele tijd:"oooo wat een mooie wenkbrauwen heb ik nu" Al met al een enerverende middag. Enorm bedankt voor je goede zorgen Arina en tot mei.

Wendy schreef op 23-03-2015:

Drie weken geleden voor de tweede keer geweest voor mijn wenkbrauwen en eyeliner. Het eindresultaat is echt super!! Het ziet er heel natuurlijk uit. Vooral met de vorm van de wenkbrauwen ben ik heel erg blij. Ik raad dan ook iedereen aan om naar Arina te gaan. Ik kom zeker weer terug. Super bedankt Arina Xx

Pawel mustafa schreef op 21-03-2015:

gisteren heb ik mijn Wenkbrouwen laten doen. Al 3 keer eerder heb ik ergens anders mijn wenkbrouwen laten doen maar het kwam er steeds slechter uit te zien. Gisteren was ik ook erg zenuwachtig omdat ik het opnieuw liet doen. Ik was super zenuwachtig omdat ik bang was dat het niet mooi zou worden. Ik kon niet wachten om in de spiegel te kijken. Toen ik het zag kon ik nergens anders meer naar kijken. Het resultaat is SUPER. Het ziet er heel erg mooi en natuurlijk uit. Ik ben erg blij dat ik hier mijn Wenkbrouwen heb laten doen door een professional die weet wat zij doet en rustig de tijd neemt om een perfecte resultaat te behalen. Heel erg bedankt ik ben er super blij mee!!!

Liskje Amama schreef op 08-03-2015:

Na een zeer nare ervaring met PMU (wenkbrauwen) durfde ik het eigenlijk niet meer voor de tweede keer aan. Nu 15 jaar later heb ik de stoute schoenen toch maar weer aangetrokken. Ik koos na lang zoeken voor Oculusline. Arina maakt waar wat ze beloofd, is een vakvrouw, neemt de tijd en stelde me al zeer snel op mijn gemak. Wat een pracht moment als je dan in de spiegel kijkt en je ziet exact het resultaat wat je zo graag wilde. Mijn wenkbrauwen en eyeliner zijn supermooi geworden!. Had gisteravond een feestje, kreeg veel complimenten en een vriendin wilde dolgraag het adres!. Bedankt Arina en tot ziens!.

jacqueline schreef op 27-02-2015:

Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen en eyeliner laten zetten. Wat fijn om s'morgens wakker te worden en zonder make-up al zo'n mooie oogopslag te hebben door de PMU. Arina neemt echt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Binnenkort kom ik terug om lipliner te laten zetten.

Janske M schreef op 19-02-2015:

Gister mijn wenkbrauwen laten doen en met actie ook de eye-liner. Super fijne ervaring en ook heel mooi gedaan! Kortom, een tevreden klant die zeker nog eens terugkomt!

Petra H. schreef op 15-02-2015:

Vrijdag heb ik mijn wenkbrauwen laten zetten, een eyeliner had ik al eerder laten doen. Weer heel mooi gedaan, ik ben zeer tevreden.

marjo schreef op 21-01-2015:

Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen ik ben super blij met het resultaat :-) Wat een verschil. Tot over 2 maanden.

A Janssen schreef op 17-01-2015:

Had geen idee wat me te wachten stond,ik heb het maar over me heen laten komen.Maar ik was zo blij met het resultaat!!! En wat een lief mens is Arina. Moest ik even kwijt. Echt geweldig! Bedankt!

Joke B schreef op 14-01-2015:

Mooi gedaan, ben heel tevreden!!

Irene schreef op 04-01-2015:

Hartelijk dank Oculusline, voor mijn prachtige wenkbrauwen. Nogmaals dank voor mijn eyeliner cadeau. Super leuk!!!

Anneline schreef op 11-12-2014:

Heb eyeliner genomen. Kan maar een ding zeggen!!! Echt geweldig. Krijg van iedereen complimenten.

Larissa schreef op 10-12-2014:

Vandaag geweest voor mijn wenkbrauwen, super mooi gedaan! Er zit weer een mooie vorm in en ze zijn weer een stuk voller,ben er hartstikke blij mee.

Mirjam schreef op 01-12-2014:

Afgelopen vrijdagmiddag is mijn moeder geweest voor haar wenkbrauwen, zelf had ze bijna niks meer, dus tekende ze deze met een potlood. Arina heeft prachtige wenkbrauwen voor mijn moeder gemaakt, nogmaals super bedankt, zeker namens mijn moeder. Groetjes Mirjam van det Spruijt

Fleur schreef op 26-11-2014:

Cool!!!! Goed gedaan hoor. Mooie wenkbrauwen was altijd al een wens van mij. Bedankt Oculusline.

Jeanne schreef op 23-11-2014:

Ik heb mijn wenkbrauwen laten bijwerken, hoewel ik het heel eng vond. ik voelde me gelijk op mijn gemak. Ik ben zo blij nu!!! Eindelijk heb ik de wenkbrauwen die ik altijd al wilde.

Josseline schreef op 23-11-2014:

Wat een mooi resultaat!! De eyeliner is zo strak gezet. Niet gedacht dat het zou kunnen. Prachtig Arina.

Yvonne schreef op 21-11-2014:

Mijn wenkbrauwen zijn voller gemaakt; ik vind het prachtig en anderen zien het bijna niet; lijkt me goed teken dat het er zo "natuurlijk" uit ziet!

Arina schreef op 20-11-2014:

Bij deze, mijn gastenboek...........